Skip to content

Gratis Online Program
YOU GOT THIS 3-daagse!

27 t/m 29 september
20.00 – 21.00 uur

Gratis Online Program
YOU GOT THIS 3-daagse!

27 t/m 29 september
20.00 – 21.00 uur

Een online programma ontwikkelen zonder langer vast te lopen, te twijfelen en het weer op de lange baan te schuiven?

Doe dan mee met de gratis Online Program – YOU GOT THIS 3-daagse!

Komt jouw programma maar niet van de grond?

Omdat je:

Vastloopt in al je <b>ideeën</b> Vastloopt in al je ideeën
Als een berg opziet tegen <b>techniek</b> Als een berg opziet tegen techniek
De moed je al in de schoenen zinkt alleen al bij het idee aan de verkoop en lancering van jouw programma? De moed je al in de schoenen zinkt alleen al bij het idee aan de verkoop en lancering van jouw programma?

You are not the only one!

Dit is echt de top 3 aan issues, waardoor het ondernemers maar niet lukt hun online programma SUCCESVOL van de grond te krijgen.

En daar gaan jij en ik dus iets aan doen, want OMG vrouw. The world needs your wisdom! Now more than ever, want de wereld staat in de FIK! So let’s raise the conscious vibration on this planet en hop…de lucht in met dat programma van jou! #thesoonerthebetter

Wat kun je verwachten tijdens deze 3-daagse?

                                                                                                                                                 Dag 1: Hoe bepaal ik het onderwerp van mijn programma?
                                                                                                                                                 Dag 2: Techniek…HELLUP! Welk platform heb ik nodig?
                                                                                                                                                 Dag 3: Lanceren zonder gedoe, hoe dan?!

This is how we roll

Handje

Iedere avond van 27 t/m 29 september van 20.00 – 21.00 live online (en geen minuut langer!)

Ik geef een korte teaching over het onderwerp van die avond. Ervaring leert dat er hierdoor een last van je schouders valt, omdat ik je laat zien en ervaren dat het allemaal makkelijker is dan jij nu denkt.

Iedere avond is er na de teaching ruimte voor een korte Q&A en maak je kans op een 1-op-1 laser coachsessie met mij. Jij gooit jouw hete hangijzer over de schutting. Ik laat hier mijn hersenen op kraken, denk met je mee en geef jou zicht op de best mogelijke volgende stap, zodat je dírect verder kunt #metersmaken

Aan het eind van iedere avond geef ik je een korte hands on actie mee die 10-15 minuten van je tijd kost en een shitload aan inzichten, rust, ruimte en inspiratie oplevert. #promised

Ik stel achteraf géén opname beschikbaar, want ik doe alles op basis van de energie in dat moment. Er live bij zijn is het meemaken #yousnoozeyoulose

Het enige dat jij hoeft te doen is je Zoom aanslingeren en to show up!

Voor wie is deze 3-daagse?

Voor jou, high level vrouwelijke ondernemer die haar klanten helpt met life changing transformatieprocessen. Jij werkt op dit moment 1-op-1, en met succes! Je voelt aan alles dat het tijd is voor de volgende stap.

Een online programma. Maar dan wel een programma…

Waarmee jij klanten sneller en beter naar resultaat leidt, zodat er weer ruimte ontstaat in jouw agenda. Waarmee jij klanten sneller en beter naar resultaat leidt, zodat er weer ruimte ontstaat in jouw agenda.
Dat echt past bij jou, je klanten en jouw manier van werken. Je hoort nu nog regelmatig een stem in je hoofd die zich afvraagt of online wel mogelijk is voor jou. Dat echt past bij jou, je klanten en jouw manier van werken. Je hoort nu nog regelmatig een stem in je hoofd die zich afvraagt of online wel mogelijk is voor jou.
Dat maakt dat jij gezien wordt als dé go-to-expert binnen jouw vakgebied, waardoor jouw lievelingsklanten in de rij staan om met jou te werken! Dat maakt dat jij gezien wordt als dé go-to-expert binnen jouw vakgebied, waardoor jouw lievelingsklanten in de rij staan om met jou te werken!

So is this you? Meld je dan aan voor de gratis Online Program – YOU GOT THIS 3-daagse!

Want echt vrouw, in 3 dagen tijd valt er een last van jouw schouders!

Foto's aanmeldpagina 3-daagse

Mijn naam is Bibianne Boumans,
online programma expert

Ik help vrouwelijke high level ondernemers meer impact maken met een knettergoed online programma dat wél werkt! En dat met 80% minder gedoe, gezeik en frustratie dan jij nu denkt.

I know what it takes, zo’n online programma. En hoe hard je hierin keer op keer vastloopt als je geen idee hebt wat de beste aanpak is. Een succesvol online programma vraagt om zoveel meer dan enkel je kennis online knallen.

Let’s get real, anders had iedere ondernemer een succesvol programma, of niet dan?

Ik weet er alles van want ik heb, net als jij, ook ooit de overstap gemaakt van offline naar online. En dat ging niet zonder slag of stoot…

Inmiddels werken er meer dan 1.000 deelnemers met mijn programma’s, waarin ik ze sneller en beter naar resultaat leid.
En dat kan jij ook!

Het is echt niet moeilijk als je eenmaal weet wat wel en juist niet werkt.

Ik heb er 12 jaar over gedaan om te ontdekken hoe je deelnemers online AAN zet en AAN houdt. En een aantal van my lessons learned deel ik met jou tijdens mijn gratis 3-daagse!

Echt, de creatie van jouw online programma hoeft niet te voelen als het beklimmen van een steile trap! Let me show you how.

Gratis Online Program
YOU GOT THIS 3-daagse!

27 t/m 29 september
20.00 – 21.00 uur